Regisztráció | Elfelejtett jelszó?  |  Felhasználónév    Jelszó      

Vidd haza a Dark Angel-t!Rendeld meg a Before the Dawn-t a Bookline-tólRendeld meg a könyvet eredeti nyelven!

1.607,-

Vidd haza a Dark Angel-t!Rendeld meg a Skin Game-et a Bookline-tólRendeld meg a könyvet eredeti nyelven!

1.607,-

Vidd haza a Dark Angel-t!Rendeld meg az After the Dark-ot a Bookline-tólRendeld meg a könyvet eredeti nyelven!

1.406,-

10 nov 10 : 15:35 írta Joey  Hozzászólások: 4
2002. július 1-én - alig néhány hónappal az amerikai sorozatfinálét követően - mutatta be a királyi televízió, James Cameron poszt apokaliptikus világában játszódó sorozatát. Azt a szériát, amely a „Világ legjobb női” közé röpítette címszereplő sztárját, Jessica Albát. 
Hosszú évek után, 2010 szeptemberében megtört az átok és az AXN SCI-FI elhozta a legkitartóbb, legelvetemültebb rajongók számára a nálunk korábban még soha nem látott második évadot.Orosz Ildikó, Bőhm GergelyA magyar szinkron Orosz Ildikó szinkronrendező, és Bőhm Gergely hangmérnök kezében landolt, akik messze földön híresek igényességükről. Orosz Ildikó nem a csere híve, ám az eddigi hősnő hang, Szénási Kata nemrég adott életét második csemetéjének, és bár szerette volna folytatni Max történetét, nem tudtak időpontot összeegyeztetni. 

A szakember szerint Bogdányi Titanilla rendelkezik hozzá hasonló hangtónussal, és a szinkronlátogatásom során nem egyszer bebizonyította, hogy méltó utódja Katának. Titanilla reggel nyolc óra előtt pár perccel érkezett, de állítása szerint a reggeli kávéja nélkül teljesen „használhatatlan”, így meg kellett várni, amíg kinyit a büfé. Pár perccel később máris bent találta magát a stúdióba befutó játszótársaival.

A munkálatokat Elek Ferenccel és Czető Rolanddal (Alec) közösen kezdték meg. Feri epizódszereplő volt, méghozzá a „különleges” fajtából. Brain-t játszotta, a fickót, akit Széles Tamás egyszerűen csak a „láthatatlanná tevő zsírpacaként” emlegetett a délelőtt folyamán.Elek Ferenc, Czető Roland, Bogdányi TitanillaNagyjából ez fedi is a figurát, aki előre lát dolgokat, de őt közben senki sem veszi észre. Elek abszolút telitalálat volt a szerepre. Volt egy jelenet, ahol elhangzott a „Superwoman” kifejezés, ami számomra ugyan kissé furcsának hatott, de a stáb szerint ez jópofa volt. Hittünk nekik. 

Az epizód vége felé volt egy jelenet, ahol Mr. Super Sánta elbújtatja a „szupernőt”, majd mikor felemelkedik a lány így szól: „Te közben meghaltál?” és mindenki nevetésben tört ki. Ezután pedig jött Feri legnehezebb része, a világ egyik legnehezebb összetett mondataival, amit csak sokadszorra sikerült rövidebb részekben felvenni. Valahogy így hangzott: „Én egy informatikai koncentrátum vagyok, egy harci processzor. Összességemben egy tábornok, a vezérkara, két adatbáziscsoport és öt logisztikai segédcsapat. Mindez tökéletesen álcázva.” 
Hát egészségére, nem irigylem az ilyen szövegekért. Az ominózus jelenetnél a szövegben az okozott fejtörést, hogy most két hónapra, vagy csak két napra kell elutaznia a figurának. Utóbbinak ugye nincs sok értelme már abból a szempontból, hogy valaki más vegye át a postáját, míg előbbi meg nincs a szövegben. Győzött a két napos megoldás és egy kikosarazás.

Miután Elek Ferenc végzett a ráeső részekkel jöhetett Széles Tamás, aki egy órával előbb érkezett. Tőle ugyanazt a Logant hallottam, mint akit legutóbb az első évadnál. Egy szemernyi különbség sincs, nem érződnek az eltelt évek.

Majd Titanilla és Roland szünethez érkeztek. Megérkezett ugyanis Viczián Ottó és SpilákViczián Ottó, Széles Tamás, Spilák Klára Klára, akik férj és feleséget alakítanak, előbbi ráadásul az évad egyik főgonosza is egyben. Következett néhány megható jelenet, komoly akció és verekedés dögivel. 

Mindenki szépen megtanult angolul, de mindenki másképp akarta mondani az S1W-t. Végül az „eszvandáblöjú” kiejtésnél maradtak. Ezután, a dilemma után váltottam néhány szót a sorozat két főszereplőjével.

„Halványan még emlékszem a sorozat szinkronjára, de a történetre már nem annyira.” – kezdte Széles Tamás, aki megmaradt Logannek. – „Ez egy nagyon jó figura, és a világ is érdekes, amiben játszódik. Elgondolkodtató. Nem annyira az én világom. Hozzám sokkal közelebb áll a Kingdom Hospital - A félelem kórháza című sorozat, amit imádtam. De a Chuck-ot is nagyon kedvelem.”

„Én nem ismertem korábban a sorozatot.” – vett át a szót az „új Max”, Bogdányi Titanilla. – „De a vicces részeken nagyon jókat röhögök, ahogy próbálkozik. Kicsit billeg a dolog, mert helyenként nagyon parodisztikus, máskor pedig egész krimibe illő a cselekménye. Max egy tök jó vagány katonacsaj, aki folyamatosan keresi a szerelmet. Egyébként öröm a Sötét angyal-t ezzel a csapattal csinálni.”

A szinkronstúdióban, megtudtuk, hogy Viczián Ottó imádja az őrült szerepeket, és most is nagyon örült neki, hogy ilyennel van dolga. Szimpatikus számára a figura. 

Jensen Ackles „fiatal magyarhangja”, Czető Roland szintén nem ismerte a sorozatot korábban, de nagyon élvezte a munkát. Jensen-t viszont már látta régebben, egy nagy kedvencében az Odaát-ban. Igyekezett felnőni a feladathoz. „Szeretnivaló fickó, aki eleinte rosszfiúnak tűnt, de aztán kiderült, hogy jó ember. Mindig próbál kemény lenni, de szerintem nagyon érzelmes, és így kötődik Max-hez. Valószínűleg szerelmes is belé. Abban hasonlítunk, hogy ha tudok én is szeretek segíteni az embereken, mondjuk kevesebb szájhúzással, mint ő. Maga az ötlet érdekes, és egész jól ki van találva. Az évad úgy gondolom, hogy megüti a várt színvonalat. Számomra izgalmas a történetvezetése.”

Délután megérkezett Czvetkó Sándor is, aki Joshua magyarhangjaként parádézhat. A stáb már jó előre felkészített engem arra mire is számítsak. Megtudtam továbbá azt is, hogy Czvetkó nagyon élvezi a „kutya-ember” szerepét. Olyan mondatai voltak, mint „Picasso a koktélomban?”, vagy az óriási nagy kedvenc, a „Ceruza”. Minden pillanatában remekül hozta a fura, Óz birodalmából kilépő „festő” oroszlán szerepét. Farkasinszky Edit alakítja azt a szereplőt, aki felvásárolja Joshua műveit. Itt is nagyon sokat nevetettünk, ugyanis Alec a keretet akarta eladni a nívós szavakkal dobálózó galériatulajdonosnak, aki viszont a képekbe szeretett bele. 

Nemes-Takách KataKét fiatal várakozott a kanapén, majd amikor felszabadult a stúdió, betoppantak és felmondták a szövegüket. Nemes-Takách Katatovábbra is a legelbűvölőbb színésznők között van, aki tüneményesen illeszkedik Ashley Scott-hoz, aki Asha-t játszotta a második évadban. Partneréül Molnár Leventét kapta, aki egy Killer nevezetű csókát játszott. Levi mikor először meglátta magát így szólt: „Hát bakker, ez kínai!” Kettejük néhány tekercsével nagyon hamar végeztek, hiszen két rutinos, már-már veteránnak számító szinkronizáló fiatalról van szó.

Penke SomaA nap folyamán érkezett két kis lurkó is. Az egyiküket Bogdán Gergő, a másikat pedig Penke Soma szólaltatta meg. Soma fél órával korábban érkezett meg a stúdióba, míg Gergőnek a suli után az első útja vezetett ide, ahol nagyon ügyesen felmondták mindketten a rájuk leselkedő részeket.

Betoppant Markovics Tamás is, aki Vezér-t játszotta pár jelenetben. Nem volt túl nagy szerepe, úgyhogy hamar végzett. Legemlékezetesebb megszólalása az egyik próbajelenetben: „Pofán rúgott Jessica Alba.”

A nap zárásaképp jöhettek a tömegezős hangok. Az epizódokban öt tévé szólalt meg, mindegyiket külön hangsávra rögzítették.
Végezetül Kovács M. István érkezett meg, hogy felmondja a sorozat címét és az epizódcímét. Ezzel pedig véget ért a napi stúdiómunka a Sötét angyal szinkronstábja, Orosz Ildikó és BőhmGergely számára, akikkel nagyon jó hangulatban telt a „rövid”, 9 órás munkanap.

email valakinek Nyomtatóbarát változat
10 szept 23 : 11:22 írta sgtGiggsy  Hozzászólások: 0
Most, hogy nagyjából megbarátkoztunk (vagy nem) az új szinkronhangokkal, kikerült az oldalra egy új főoldali szavazás.
A szinkronhangokról szóló szavazás végeredménye alapján többségetek megszokhatónak és jónak tartja az új hangok nagyrészét.

Tehát szavazásra fel!
email valakinek Nyomtatóbarát változat
10 szept 15 : 19:42 írta vkhir  Hozzászólások: 13
A 2. évadot minden kedden és csütörtökön sugározzák. Nem fogjuk rendszeresen kiírni, mert nem túl publikus a dolog, de másnaponta, azaz szerdánként és péntekenként érdemes felnézni a letöltések közé egy kis csemegéért Pl. ma is

Jó szórakozást hozzá!
email valakinek Nyomtatóbarát változat
10 szept 08 : 13:42 írta sgtGiggsy  Hozzászólások: 10
Először is a szinkronokról, de csak hogy kellőképp izgalomba hozzunk titeket a cikk második felére

Tehát akkor az előző cikkünk születésekor még nem ismert szinkronhangok:

  • Cindy - Kokas Piroska (Shannon Lawson - Futballistafeleségek, Martha Cox - High School Musical 3)

  • Sketchy - Gacsal Ádám (Harry - Harry Potter széria, Chekov - Star Trek, Kyle Reese - Terminator 4)

  • Normal - Juhász Zoltán (Lance - Minden kút Rómába vezet, Odell - Merülés a félelembe, Rich Walker /Jon Bon Jovi karaktere /- Cry Wolf / Kiálts farkast)

  • White - Viczián Otto (őt ugye említettük korábban is, de nem tudtuk, hogy kinek adja majd a hangját)


A szinkronhangokkal kapcsolatban lesz még majd egy kis meglepi a későbbiekben

De akkor a lényeg:
A neten böngészve ráakadtam valamire, ami azt hiszem sokakat érdekelhet. Lehet nem ártana benézni a letöltések közé, hátha vár ott titeket valami újdonság
email valakinek Nyomtatóbarát változat
10 szept 06 : 23:35 írta vkhir  Hozzászólások: 4
Előzetes információk szerint - ezúton is köszönet Joey-nak - a 2. évad néhány főbb szereplőjének szinkronhangjai a következők lesznek (zárójelben pár szinkronszerepük a könnyebb beazonosítás végett):

  • Max - Bogdányi Titanilla (Rory - Szívek szállodája, Alex - Varázslók a Waverly helyről, Miley - Hannah Montana, Julie Mayer -Született feleségek)

  • Logan - Széles Tamás (LOGAN CALE:) )

  • Alec - Czető Roland (Austin - Született feleségek, Dominic Vaile - NCIS: LA)

  • Joshua - Czvetkó Sándor (Michael Vaughn - Alias, Sam Merlotte - True Blood, Charlie - Két pasi meg egy kicsi)

  • Asha - Nemes Takách Kata (Kim Bauer - 24, Serena - Gossip Girl, Jessica - True Blood)


  • További (karaktere egyelőre nem ismert) főszereplő: Viczián Ottó (Ty Davis - Harmadik műszak, "Szépfiú" - Szupercsapat, Brandtner felügyelő - Rex felügyelő, Chris Ritter - Cobra 11).


Előzetes véleményeket várunk a kommentekben
email valakinek Nyomtatóbarát változat
Oldal:  1 2 3 ... 38 39 40
Testvéroldal
Dead Like Me Hungary
Friss fórum
Re: Filmek
Írta: kekhalal
14 márc 28 : 14:50

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: kekhalal
14 márc 16 : 14:37

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: sgtGiggsy
14 márc 14 : 03:21

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: kekhalal
14 febr 27 : 12:26

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: Ylorian
14 febr 01 : 22:41

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: Kecsege
13 ápr 18 : 21:26

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: kekhalal
13 ápr 12 : 10:51

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: Kecsege
13 márc 12 : 01:27

Hozzászólások
[Hírek] Spamáradat
Beküldte kekhalal - 13 máj 08 : 08:04
[Hírek] Spamáradat
Beküldte sgtGiggsy - 13 máj 06 : 16:12
[Hírek] Spamáradat
Beküldte kekhalal - 13 máj 05 : 10:09
[Letöltés] Sötét Angyal - Génjátszma
Beküldte deffiant - 13 febr 07 : 19:46
[Hírek] Gratuláció
Beküldte kevice - 11 júl 03 : 14:24
Online
vendég: 11, tag: 0 ...

legtöbb 72
(tag: 0, vendég: 72) - 16 júl 17 : 09:56

Tagok: 4523
Legújabb tag:
Születésnaposok
Mai születésnaposainknak gratulálunk!
djdodo
szapyneo
rachelke23
zsolt800919
atfatf
MSE
isti140
Németh Barbara


Következő születésnapok
09/20 Joey
09/20 valami
09/20 jancsi
09/20 dome1
09/20 kiczel