Regisztráció | Elfelejtett jelszó?  |  Felhasználónév    Jelszó      

Vidd haza a Dark Angel-t!Rendeld meg a Before the Dawn-t a Bookline-tólRendeld meg a könyvet eredeti nyelven!

1.607,-

Vidd haza a Dark Angel-t!Rendeld meg a Skin Game-et a Bookline-tólRendeld meg a könyvet eredeti nyelven!

1.607,-

Vidd haza a Dark Angel-t!Rendeld meg az After the Dark-ot a Bookline-tólRendeld meg a könyvet eredeti nyelven!

1.406,-

- 2007 október 20 szombat
szerzõ: sgtGiggsy Szerzõk listája Email tartalom Nyomtatás tartalom {PDF=pdf file létrehozása tartalom^plugin:content.23}
kategória: Segítség
Hozzászólás: 8
 10.0 - 1 szavazat -

Itt az oldal újdonságairól és azok kezeléséről találtok egy rövid összegzést.

Ezt a menüpontot azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk azoknak akiket érdekelnének az oldal új funkciói, de sajnos a kezelésükkel nincsenek tisztában.Média:

YouTube videók:

 • Videó beküldése: A YouTube galéria alján kattintsatok a Küldj be YouTube videót! feliratra. Megadjátok a videó címét, a YouTube kódot és kiválasztjátok azt a kategóriát amibe be szeretnétek küldeni a videót. A YouTube kód az a címsorban látható webcím utolsó része, az ami az = jel után látható. Az info megadása nem kötelező.


Szórakozás:

Viccek:

 • Vicc beküldése: Saját szerzeményű Dark Angel-lel kapcsolatos viccekkel gazdagíthatjátok az oldal tartalmát. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a Viccek menüpontban a >>> Vicc beküldése <<< szövegre kattintotok, megadjátok a vicc címét és a szövegét, majd a beküldésre kattintotok. Mindenképpen adjatok címet a viccnek, különben nem kerül ki az oldalra. A viccet illusztrálhatjátok is képpel, vagy YouTube videóval. Erre most nem térek ki külön, a Gy.I.K-ben olvashattok a BB kódok kezeléséről, az ugyanerről szól.


Fanfic:

 • Keresés a fanfic-ek között: Erre egyelőre még nem nagy szükség van, mivel kevés írás született eddig, azonban később hasznos lehet. Keresni tudtok: Kategóriára (egyelőre csak Dark Angel kategória létezik, de ez később még változhat); Műfajra; a fanficben szereplő Karakterekre; Szerzőre; valami a fanfic Állapotára (elkészült, vagy még félkész). A lenyíló menükből kiválasztjátok azt a keresési kritériumot, amit szeretnétek (többet is bejelölhettek), majd a Szűrő gombra kattintotok.

 • Fanfic-ek olvasása: Kiválasztjátok azt a fanfic-et amit el szeretnétek olvasni, majd fönt a Fejezettel egy sorban az elolvasni kívánt fejezet számára kattintotok. Ha már olvastok egy fejezetet, nem kell visszalépnetek a könyv főoldalára, ha a következőre vagytok kíváncsiak, elég a Következő fejezet gombra kattintanotok.

 • Fanfic-ek írása: Ezentúl nem kell emailben, vagy fórumhozzászólásban beküldenetek a fanficjeiteket, lehetőségetek van egyenesen feltenni azokat az oldalra. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy a Fanfic menü főoldalának alján a Saját írások kezelése gombra kattintotok, majd ott az Új írás-ra. Itt adjátok meg a fanfic címét, írjatok róla egy rövid összegzést, és tölthettek föl képet hozzá a gépetekről. Válasszátok ki a kategóriát és a műfajt, majd adjátok meg az írásban szereplő karaktereket, nevüket , -vel elválasztva. Írhattok hozzá figyelmeztetést, amennyiben úgy érzitek szükség van rá. A szerzői jogok mezőbe nem kell semmit írnotok, azt mi megtesszük majd. Ezután a kívánt mezőkbe tegyetek pipát. Tehát ha a fanfic-etek teljesen elkészült, jelöljétek be az Elkészült menüpontot, ha készültök még több írást is közzétenni az adott történet folytatásaként, pipáljátok be az Egy sorozat rész menüpontot. A következő négy rubrikába mindenképpen tegyetek jelölőt, mert anélkül nem kaphattok visszajelzést arról, hogy a fanficjeitek mennyire tetszenek másoknak. Ezt követően kattintsatok a Mentésre és az első lépés meg is van. Természetesen hozzá kell adnotok az írásotok fejezeteit is, hogy mások elolvashassák. Erre a fanficjeitek listájában van lehetőségetek. A Fejezet szerkesztése gombra kattintotok, majd ott az Új fejezet feliratra. Itt már csak a fejezet számát és címét kell megadnotok, majd be is illeszthetitek a szövegét a Szöveg rubrikába. Amennyiben később szeretnétek újabb fejezetet hozzáadni az írásotokhot, ugyanezt a folyamatot kell megismételnetek. A fejezetek szerkesztésére is van módotok, a fejezetek listájában a Fejezet szerkesztése gombra kattintva.


Szempár akták:


Enciklopédia

 • Az enciklopédián belül a menüpont tetején láthatjátok felsorolva az ABC-t. Amelyik betűre kattintotok, a képernyő az azzal kezdődő meghatározásokhoz ugrik.

 • Meghatározás létrehozása: Amennyiben úgy találjátok, hogy az enciklopédiánk nem teljes (hogy is lehetne az, mi is csak emberek vagyunk, biztos akad mit nem magyaráztunk meg) csak annyit kell tennetek, hogy a Meghatározás létrehozása gombra kattintotok. Amennyiben nem tudjátok a szó jelentését, de szeretnétek, hogy mi megmagyarázzuk nektek, csak a "Szó" mezőt kell kitöltenetek. Ha tudjátok a jelentését is, töltsétek ki a "Meghatározás" mezőt.


Web:

Blog

 • A blogok olvasásához elég a jobb oldali menüben a blogoló nevére kattintani, akinek a blogjára kíváncsiak vagytok.

 • Írhattok ti magatok is blogot, ehhet csak annyit kell tennetek, hogy a Bejegyzés írása szövegre kattintotok. Megadjátok a bejegyzés Tárgyát, megírjátok a Bejegyzést, megnyomjátok az Elment, gombot és készen is vagytok.

Linkek

 • Link beküldése: A "link navigátor..." lenyílóból kiválasztjátok a "link beküldését", ott megadjátok a Kategóriát, az oldal nevét, a link URL-ét és adhattok róla egy rövid leírást is, ami hasznos lehet a többieknek akik meglátogatnák az általatok beküldött oldalt, ezután nem kell mást tennetek, minthogy a Beküldés gombra kattintotok.

Hír beküldése

 • Amennyiben hírt szeretnétek beküldeni az oldalra, nem kell mást tennetek, minthogy kiválasztjátok a megfelelő kategóriát (küldhettek be híreket az oldalunkról, a szerepjátékról, vagy a sorozatban szereplő színészekkel kapcsolatban); adtok egy címet a hírnek megírjátok a szövegét és a Hír beküldése gombra kattintotok.


Általános ismertetés

Az új oldalon lehetőségetek nyílt arra, hogy mintegy az oldal szerkesztőivé váljatok ti magatok is, de ez nem jelenti azt, hogy az általatok beküldött anyagokat nem ellenőrizzük az oldalra kikerülés előtt. Amennyiben beküldtök valamit, valószínű még aznap felkerül az oldalra. Ha esetleg nem találjuk megfelelőnek amit beküldtetek, privát üzenetben értesítünk róla és javaslatot teszünk arra, hogy mit változtassatok rajta ahhoz, hogy megfeleljen az oldal profiljának.
kekhalal , 08 márc 24 : 18:13
Válasz erre

Hozzászólás: 335
Lakhely: Sopron
Hogyan tudnák felteni az oldalra képekt?
vkhir , 08 márc 25 : 09:44
Válasz erre

Hozzászólás: 121
Lakhely: Kecskemét
Hova szeretnél képeket feltenni? Feltölteni nem tudsz, de azért kíváncsi vagyok, mire gondolsz.
kekhalal , 08 márc 26 : 15:43
Válasz erre

Hozzászólás: 335
Lakhely: Sopron
Még nem tudom csak érdeköltem.

Salabama , 08 máj 11 : 11:06
Válasz erre
[ Crash törzsvendég ]
Regisztrált: 08 máj 10 : 23:26
Hozzászólás: 4
Lakhely: Pécs
Miért nem tudok semmit sem letölteni a Letöltések közül??A DVD extrák és trailerek érdekelnének, de mindegyiknél ez 404 az oldal nem található ablakot nyit meg.
sgtGiggsy , 08 máj 11 : 11:51
Válasz erre

Hozzászólás: 100
Lakhely: Kecskemét
Na ez marha jó Az extra letörölte a videóletöltős oldalunkat Nagyon úgy néz ki, találnunk kell valami más megoldást a videók feltételéhez. Sajnos egy ideig még várnod kell a letöltésükkel, de igyekszünk minél hamarabb orvosolni a problémát. A kellemetlenségekért elnézést kérünk.
Salabama , 08 máj 12 : 09:50
Válasz erre
[ Crash törzsvendég ]
Regisztrált: 08 máj 10 : 23:26
Hozzászólás: 4
Lakhely: Pécs
Köszi az infót.
Remélem megoldjátok:)
Mert ilyen érdekességeket nehéz találni.
Dori88 , 08 máj 12 : 23:17
Válasz erre
[ X5-ös parancsnok ]
Regisztrált: 07 ápr 16 : 00:00
Hozzászólás: 194
Lakhely: Győr
Ezt megteheti velünk a honlap szolgáltató, hogy saját maga amit soknak talál azt csak úgy kitörli az oldalról???
kekhalal , 08 máj 13 : 15:07
Válasz erre

Hozzászólás: 335
Lakhely: Sopron
Igen ez nekem is nagy probléma hogy meg tehetik ezt velünk hogy csak ugy ki törlik az oldalról dolgokat?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Testvéroldal
Dead Like Me Hungary
Friss fórum
Re: Filmek
Írta: kekhalal
14 márc 28 : 14:50

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: kekhalal
14 márc 16 : 14:37

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: sgtGiggsy
14 márc 14 : 03:21

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: kekhalal
14 febr 27 : 12:26

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: Ylorian
14 febr 01 : 22:41

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: Kecsege
13 ápr 18 : 21:26

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: kekhalal
13 ápr 12 : 10:51

Re: Sötét angyal 2. évad csevegő
Írta: Kecsege
13 márc 12 : 01:27

Hozzászólások
[Hírek] Spamáradat
Beküldte kekhalal - 13 máj 08 : 08:04
[Hírek] Spamáradat
Beküldte sgtGiggsy - 13 máj 06 : 16:12
[Hírek] Spamáradat
Beküldte kekhalal - 13 máj 05 : 10:09
[Letöltés] Sötét Angyal - Génjátszma
Beküldte deffiant - 13 febr 07 : 19:46
[Hírek] Gratuláció
Beküldte kevice - 11 júl 03 : 14:24
Online
vendég: 12, tag: 0 ...

legtöbb 72
(tag: 0, vendég: 72) - 16 júl 17 : 09:56

Tagok: 4523
Legújabb tag:
Születésnaposok
Mai születésnaposainknak gratulálunk!
djdodo
szapyneo
rachelke23
zsolt800919
atfatf
MSE
isti140
Németh Barbara


Következő születésnapok
09/20 Joey
09/20 valami
09/20 jancsi
09/20 dome1
09/20 kiczel